Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2012 15:54 - Революция на съзнанието
Автор: coyote Категория: Политика   
Прочетен: 1365 Коментари: 4 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Управляващата през последните 22 години политическа клика, направи всичко възможно за да сломи българския народ. На фона на неописуемото разграбване и оглозване на държавата бяха изтръгнати  и моралните устои на българина, чуствата му за патриотизъм и гордост. Клептократите притъпиха визията за коректност между хората, разделяха ги по политически възгледи, озлобяваха ги един към друг. Оповавайки се над правилото – разделяй и владей, целта бе да се създаде една послушна хомогенна маса. Група от хора, които да нямат силата да се противопоставят на грабежа, а да се борят помежду си. Манипулирани чрез методите на средствата за масова дезинформация, лъгани и нечовешки потъпквани.

Тези, които не се съгласиха с този модел, по един или друг начин бяха прогонени извън пределите на страната, а голяма част от тях вече се отъждествяват като граждани на други държави. Обидени, недооценени и подигравани на собствената си земя – тези хора надали някога ще се върнат обратно към корените си.

Други, които вече нямат силата да продължат тук. Изтерзани и мизерстващи, безработни без лъч надежда в очите си, отчаяни от живота и сивотата на собственото си ежедневие.

Наблюдаваме умишлена, целенасочена и всеобхватна деструктивна политика към младите хора в страната, в които е и силата на промяната. Именно от там идва и страха за позитивна промяна, поради което са вложени всички средства за духовното оскотяване на младежтта. Без свян, тяхното все още неизградено съзнание и ценностна система биват заливани с мръсотията на чалгата, култа към парите и материалните придобивки като цяло. Образователната система ражда армия от неграмотни и ненужни за днешния модел хора. Младите биват подтиквани към емиграция. Всеки един родител милее за своето дете, и никой вече не желае децата му да живеят в България. Тези хора искат един по-добър живот за своите деца – на Запад.

Тези, които решат да останат тук, биват принуждавани да се евакуират поради липсата на каквото и да било бъдеще. Тези, които въпреки всичко останат в страната са вече „промити”. В по-голяма част от тях, вече няма желание за борба. Системата ги стресира и експлоатира в максимална степен. Браунови частици, които няма как да се впишат в обществото с единствена цел за забогатяване, красив партньор, дрехи и коли, дискотеки, наркотици и всичко останали „придобивки” на днешното ни уж демократично общество. Скоро, те се сблъскват с жестоката истина и техните мечти биват разбивани на хиляди парченца. Отрезвяването идва с първия работен ден и знанието за заплата в размер на тази от държава от Третия свят и европейски цени на всички стоки и услуги. В последствие тези млади не протестират – незнайно защо. Винаги съм давал примера свързан с т.н. „Арабска пролет”. За мен е кристално ясно, че бунтовете в Северна Африка са инспирирани от вън с определена цел. Не мога да си обясна как младите африканчета мюсюлмани са намерили сила да излезнат с телата си срещу танковете, бронетранспортьорите, въоръжените гавази на властта и специалните им служби. Как тези млади хора са се отърсили от страха си, и са се изправили пред машината на властта с цел един по-добър живот, докато българските младежи намират сили в себе си да протестират единствено и само ако искат да им затворят кръчмите в студентски град или да ограничат по някакъв начин алкохолните и сексуалните им вакханалии ? Това е плода на дългогодишното им манипулиране. Зарадвах се, когато станах свидетел на съпротивата на младите българи по повод ужаса на „Катуница”, и това ми дава сила да продължа. Видяхте ли как тогава същата тази власт, заедно с медийните си слуги – оприличиха децата и бъдещето на България ? Бяха наричани с какви ли не обидни епитети, настройваха обществото срещу тях – защото се страхуват от тях. В тях е силата на промяната и те го знаят.

И тук, в никакъв случай не говоря  и не подстрекавам към съпротива основаваща се въз основата на силата. Говоря за революция над мисленето на младите хора. Надявам се в тях, защото те са двигателя на промените. Те са тези, в които е силата на промяната и силно се надявам, че ще настъпи деня, в който тези българи ще осъзнаят истинските си потребности и желания. Благодарение на тях, държавата ще тръгне в правилната насока. Те са тези, които ще изковат бъдещето на цял един народ. Те са тези, необременени от диктатурата на комунизма. Те са тези, които страдат от днешния модел, и те са тези, които ще го срутят безпощадно. Те са тези, които ще направят равносметката на последните 22 години. Те са тези, които рано или късно ще проумеят какво трябва да се направи. Надявам се да стана свидетел на тяхната сила. Бъдете силни, и историята ще Ви запомни ! Когато се надигнете за един по-добър живот, всички останали ще се обединят в един юмрук. Тогава ще знаем, че поне сме се опитали да живеем по-добре, а не сме се предали !



Тагове:   революция,   младежи,


Гласувай:
2



Следващ постинг

1. анонимен - НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ
20.10.2012 17:00
БРАВО

ПОКЛОН
цитирай
2. анонимен - браво, имате поклон и от мен
22.10.2012 18:30
браво, имате поклон и от мен
цитирай
3. анонимен - Първоначалният призив към младите ...
22.10.2012 21:00
Първоначалният призив към младите хора е да НЕ НАПУСКАТ СТРАНАТА, всички които не милеят за родината ни, а искат да остане в техни ръце казват:
" ТРЪГВАЙТЕ ТУК НЯМА КАКВО ДА ПРАВИТЕ!"- днес чух подобен призив от една чистачка на улицата към млада майка.
цитирай
4. batogo - Дошло е време...
07.11.2012 17:25
Време за истини, за да спре близо седемдесет годишното промиване на мозъци. Много силно и точно казано. Много полезно. Поздравления!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: coyote
Категория: Политика
Прочетен: 104880
Постинги: 34
Коментари: 199
Гласове: 102
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930