Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2012 11:56 - Българи до гроб!
Автор: coyote Категория: Политика   
Прочетен: 3321 Коментари: 10 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Над 3 милиона българи живеят извън границите на родината. Прогонени от системата на грабежа, липсата на работа, ниско заплатен труд или просто отвратени от родната действителност. Цвета на нацията бе умишлено прогонен далеч от родина, семейство и близки. Същите тези прогонени наливат милиарди в българската икономика ежегодно, не заради България, а заради техните майки, бащи и деца, за да не гладуват в българският ад. Тези българи са достойни въпреки тяхната професия на запад, без значение дали са сервитьорки или бармани, чистачи или висши управленски кадри в чужди фирми. Срамна работя няма, стига тя да е почтенна. И много хора ги хулят и осъждат, но тези хора са намерили в себе си смелостта да се борят за един по-добър живот за себе си и децата си извън България, и именно те захранват страната ни със свежи финансови ресурси, и именно те отбелязаха денят на независимостта – за разлика от много от нас.

Изпитвам жал и скръб, когато ценни и качествени хора напускат родната земя, но не мога да съдя никой за неговото решение. В крайна сметка с любов към родината семейство не се изхранва, деца не се отглеждат ! И дълбоко в себе си знам, че този хора ще са българи до последния си дъх, за децата им се съмнявам. И се надявам, един ден да се върнат към корените си, към завета, към бащино огнище и спомени от миналото. Надявам се, да припечелят и да се върнат с децата си тук, за да се борят за земята, която е извоювана с кръв, смърт и сълзи. Надявам се материализма в тях да не надделее над патриотизма и любовта към родното им място. Моля се,  един ден всички да се обединим въпреки различията си, въпреки всичко на този свят, с цел да запазим България и земята си.  И дано да съм жив, за да видя с очите си как преуспяли на запад и изток мои сънародници се завръщат по родните си места с единствената цел – защита на родината от всякакви външни и вътрешни сили и техните слуги. И в тях ми е надеждата за спасението на  тази свещена земя. Това са 3 милиона български бойци ! Това е повече от всяка една армия на света!

И не може вечно да вали ! Рано или късно ще изгрее слънце и над измъчената ни земя и души. И тогава горко на нашите палачи, тези които ни крадоха и натикаха в ъгъла. Горко на тези родоотстъпници, които продадоха битието на българският род,  и ни дариха с мизерия и глад. Горко на тези, които се отвърнаха от децата на великият ни род !

И съм повече от убеден, че българските емигранти обичат България. И знам, че тя им липсва всеки ден. И знам, че страдат за майка и баща ! И съм сигурен, че същите те милеят един ден да се завърнат в една нормална държава ! И знам, че дори биха умрели за нея ! И аз съм изпитвал същото преди да се върна ! И знам, че те тайно вечер плачат за близки и земя, както съм плакал и аз !

България е нашата родина, България е нашата земя, България е всичко, което си заслужава, та дори да трябва за нея да умра ! България е моя дом, и за моята страна ще отдам и собствената си душа !

Да живее България !

И въпреки всички сътресения, ние ще пребъдем. Въпреки всички трудности, ние ще успеем ! И напук на всички наши врагове, ние ще останем тук и ще живеем на земята си с достойнство – каквото и да ни струва това ! И нарочно на вражеските сили, България ще я има и за напред – защото, ние сме предопределени да се разпореждаме на земята дарена ни от българските герои и Бог ! За предателите на България  и народа– само смърт и забрава !

Въпреки всичко, България ще я има и българите ще дадат много не само на родината си – но и на света !




Гласувай:
8



1. dobronameren - Независимо от желанието вероятно, полученият резултат е чиста демагогия. Дано не е по-лошо!
22.10.2012 12:34
Българите НЕ БЯГАТ от родината си. Те СА СВОБОДНИ да избират къде да живеят и да работят. Не можете ли да го проумеете? Или не искате? Защо? В един свободен свят правата за свободно движение, свобода на изява и свободното слово са неотменими! Нали не пледирате да сложим пак клюна по границите, за да си остават българите в къщи?
А Българите ще се завърнат вкъщи, когато комунистите се изнесат оттам. Защото вече СА ВИДЯЛИ и СА СВОБОДНИ!
цитирай
2. анонимен - pozdravi
22.10.2012 13:03
nie v 4ujbina vinagi 6te si ostanem balgari,za drugite ne znam no nie 6te se varnem nyakoi den v rodinata.
цитирай
3. анонимен - Edna ot* izbqgalite*
22.10.2012 15:16
Ne do4etoh publikuvanata statiq, prekaleno e silna i pro4uvstvena i kolko mu trqbva na edin bulgarin,jivee6t izvun rodinata si,ve4no nose6t v surceto si nostalgiqta po maika Bulgaria,za da mu se nasulzqt o4ite?!Kolkoto i da ni obvinqvat bol6instvoto bulgari,jivee6ti vse o6te tam,nito za moment li4no az,nito du6terq mi,nito muja mi sme se po4uvstvali nedostoini bulgari i po-malko patrioti!.Kakvo trqbva6e da napravq sled kato sum,ako iskate ni opredelete i rasisti,muja mi su6to-v oblast Targovishte e pulno s turci i cigani,ne gi priemam za edni ot nas i nikoga nqma da go napravq!Sled kato predi godini roditelite mi me zavedoha v Batak..si obe6tah,4e nikoga nqma da imam za priqteli turci...Mrazq gi s cqloto si surce!A po otno6enie na ciganite..hm,da kajem 4e gi *obi4am*o6te pove4e:)!Taka e,pra6tali sme i 6te produljavame da go pravim dosta prili4ni sumi v BG banki-kak se ostavqt blizkite ti na opredelenite ot *durjavata*pensii i zaplati?A i tova ,4e vse o6te na upravlenie sa tam komunistite,su6to e vqrno-kmetut na ve4e spomenatiq grad ve4e poreden mandat e ot BSP..Kak da se vurnem v Bulgaria-s cqlata omraza,koqto taim kum cigani,turci,4alga,kyu4eci,beznakazanost mutrenska,fal6ivo mafiotsko upravlenie-bez zna4enie dali e BSP,SDS,GERB..Ot dva dena kruvta mi,a i na drugi bulgari tuk,taka ni e kipnala s porednata gavra ciganska..A sme uvajavani hora,rabotim si po profesiite,uspeli sme slava Bogu,kolkoto i trudno da be6e!Az ako doida tam poznavam se mnogo dobre, nqkoi ciganin 6te* gu6ne bosileka*,kakto se kazva,i posle az v zatvora,..za6toto tam prava imat samo te-mangustite..Nikoi ne e glupak da si zatrie hubaviq podreden ve4e jivot.Tam trqbvat radikalni promeni,a takiva ne vijdam da budat izvur6eni nqkoga za jalost.I vse pak,vse pak produljavam da se nadqvam,4e bulgarite nqkoga 6te se osuznaqt,kakto i liderite na dvete nacionalni partii-BMPO i ATAKA,da se obedinqt i izberat na sledva6tite izbori,togava ve4e li4no za men 6te ima svetlina v tunela!Uspeh na vsi4ki bulgari!
цитирай
4. kostadin - Америка е била на индиянците, а сега ...
22.10.2012 17:02
Америка е била на индиянците ,а сега така ли е ?
Същото ни чака и нас
Къде ще изнасяме комунягите Те се плодът повече от останалите българи -нямаме си ни самолети ,ни влакове ,ни параходи Няма как да ги изнасяме Те пък си мислят дали да правят панахида за умрелите българи упоради природното бедствие -плануван геноцит от глобалистите.Скоро това няма да има никакво значение ,защото ще сме толкова малко ,че останалите етнически българи ще трябва да размишляват за смяна на религията си
цитирай
5. анонимен - Поздравления за хубавите думи, ...
22.10.2012 18:12
Поздравления за хубавите думи, така може да пише и да мисли само човек, който е бил извън България. Абсолютно вярно.
цитирай
6. анонимен - така е
22.10.2012 18:13
Поздравления за хубавите думи
цитирай
7. анонимен - Трябва да се направи статистика ...
22.10.2012 21:09
Трябва да се направи статистика колко мъже и колко жени са извън пределите на страната ни. Мисля, че момичетата и жените взимат превес. Кога е било това???

Българите са ходили на гурбет, в трудни моменти, но никога не са изпращали жените и момичетата, а са им осигурявали нормален живот, за да могат да създадат семейство...
цитирай
8. анонимен - Две предложеиния
23.10.2012 09:41
Първото е да запълните празнината от българи по единствения възможен начин, известен от дядо Адамово време.
Второ, да правите българска икономика, а да не чакате друг да ви оправи, защото той оправя наред- и женско и мъжко.
Предложенията са към ВАС, аз съм в нетрудоспособна възраст и в двете отношения.
цитирай
9. анонимен - John Michael Sheehan
05.11.2012 18:10
Its pretty cool what blogging can perform. Connect you with all others.
цитирай
10. batogo - Поздравления за точните думи и достойната позиция!
08.11.2012 12:24
Що се отнася до трудностите, всичко, което не ни убива, ни прави по- силни в дух, воля и вяра. Така се отсява зърното от плявата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: coyote
Категория: Политика
Прочетен: 104888
Постинги: 34
Коментари: 199
Гласове: 102
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930