Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2012 10:02 - Планът Сидеров срещу план Ран-Ът
Автор: coyote Категория: Политика   
Прочетен: 1973 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Здравейте уважаеми българи! Темата ми днес е „Програмата Сидеров срещу програмата Ран-Ът”. Вие знаете програмата Сидеров, това е резюмираната програма на партия АТАКА, която се разпространява от месеци наред в цяла България и много от вас са я виждали. Тази програма е контрапунктът на програмата Ран-Ът. Програмата Ран-Ът пък е програма, която през 1990 година Великото Народно събрание приема, за да стане тя план-програма по която България да бъде съсипвана.
Преди обаче да вляза в същинската тема на днешното предаване, а и на следващи предавания, защото със сблъсъка на тези програми ще се занимавам дълго време, вероятно до изборите, няма как, преди това искам да ви пусна кадри от едно поредно поругаване от страна на цигани (които са мюсюлмани, както се разбра) в Добричко. Поругаване с български национални герои и фигури от нашата история, като например Свети Цар Борис Покръстител, Апостола на Свободата – Васил Левски, Цар Симеон Велики, Стефан Стамболов и други подобни. Виждате на този кадър, уважаеми българи, зад мен – мангалчета, които държат пред половите си органи портрета на Свети Цар Борис Покръстител на българите, другият пък изрод държи портрета на Левски, обърнат надолу с главата и го заплюва, третият плюе по портрета на Свети Цар Симеон Велики. Това са някакви изродчета, които правят това нещо в добричко село. Тази снимка беше разпространена и във Фейсбук. Ние реагирахме веднага, партия АТАКА обяви награда от 1000 лева за всеки, който даде подробна информация за тези морални изродчета. Продължаваме да призоваваме всички, които реагираха (страшно много хора във Фейсбук реагираха на тази гавра), да ни изпращат информация за всичко, което знаят за тази случка. Нека хората активисти и симпатизанти от Добрич и от Добричко да направят всичко възможно да разберат кои са тези, които се изгавриха с български национални символи; какво прави МВР, по-точно какво не прави, защото досега няма информация някой от тях да е задържан; какво прави и прокуратурата. Днес ние излизаме с призив към прокуратурата да се самосезира, т.е. сезираме я, сезираме Главна прокуратура за хулиганството, извършено от тези циганчета в Добричко. Очакваме реакцията на прокуратурата и се надяваме тя да е адекватна. Ако прокуратурата не вземе мерки, това означава, че закриля хулиганството и гаврата с български национални герои.
Това, което виждате тук на тази снимка, уважаеми българи, не е нещо, което се случва за първи път. Знаете много добре, че такова поругаване на символи, на християнски символи, на гробища е ставало и друг път. Спомняте си случая в кърджалийско село, когато мюсюлманчета, наричащи се турчета, турчеещи се мюсюлманчета оскверниха гробове на българи, християнски гробове с кръстове. Кръстовете бяха изтръгвани от земята, захвърляни, поругавани по същия начин, със същото отношение и на всичко отгоре се бяха гордо снимали с камера на телефон, за да пуснат в Интернет своите геройства. Тогава единствено партия АТАКА реагира и голяма група от атакисти, начело с мен, колеги от ръководството на партията, депутати, отидохме в това село и казахме ясно, че който посмее още веднъж да се изгаври с християнски символи, ще се разправя с нас. Защото явно власт в тази държава няма, която да се намесва в такива случаи.
Питайте сега – какво стана с тези, които се поругаха с християнски гробове в Кърджали, нищо не стана. Казаха, че били непълнолетни, не ги закачиха изобщо. Нещо повече, срещу мен започнаха да водят следствие – от страна на общински съветници от ДПС в Кърджали. Заведоха сигнал и прокуратурата започна да се занимава с мен, защо съм отишъл там, защо съм се намесил и какво съм всявал. Това беше резултатът от българската прокуратура и МВР, когато има поругаване на християнски. Също наскоро, пак циганчета, пак се поругаваха с християнския кръст, с християнски символи. Такива случки са много, въпросът е какво прави властта, въпросът е какво прави Цветан Цветанов, този самонадеян, арогантен тип, който в парламента и в срещи с българските граждани обяснява колко е лоша АТАКА, обяснява как ние сме лоши, защото искаме джамията да спре да тормози хиляди хора в центъра на София. Същият този Цветан Цветанов не си мърда пръста, когато има цигански престъпления – защо? Ами защото той е председател на предизборния щаб на ГЕРБ, на партията, която управлява, лъже и краде българския народ. Той отдавна използва тези изродчета (същите, които плюят върху Левски) за избиратели, гербаджиите им купуват гласовете, това се видя много ясно миналата година на президентските и общински избори. Тези са електоратът на ГЕРБ, как да ги закачат, как ще ги пипне Цветанов, като техният барон, техният цигански бос ще каже – опа, няма да гласуваме за теб, Цветанов, ще отидем за БСП-то или за ДПС-то. И ще го направи, и ще си вземе парите. Затова Цветанов не закача подобни цигански издевателства, както не закача и циганските престъпления изобщо. Вие знаете, че България, особено в страната, в по-малки селища хората са жертва всекидневно на цигански престъпления. Знаете, че наскоро осъдиха и вкараха в затвора един човек, който се самоотбраняваше от поредното издевателство, поредния обир на някакво такова циганче – наркоманче, 90 пъти вече хващано за кражба. Това е властта днес в България, властта на ГЕРБ е власт на циганския произвол, власт на циганската престъпност, власт на гаврата на българските символи, власт, която позволява в едно училище в България, в кабинет, в класна стая на това училище някакви изродчета да се гаврят с портрета на Левски, на Свети Борис Покръстител, на Симеон Велики, на Стефан Стамболов, на Свети Свети Кирил и Методий, също се вижда портрета отзад. Всичко това е гавра с българската национална идентичност. Тази гавра я закриля и поощрява партия ГЕРБ начело със своя велик предводител г-н Бойко Борисов и неговата дясна ръка Цветан Цветанов. Това е трагичната истина за България.
По отношение на циганската престъпност партия АТАКА е предлагала и предлага мерки за създаване на доброволни отряди, за рязко повишаване на санкциите при такива случаи и т.н. Ние виждаме обаче, че властта в България не реагира. Затова започваме инициатива, социална инициатива за защита на пострадали от циганската престъпност и набираме доброволци за тази инициатива. Това е една кампания, която АТАКА ще рекламира, ще огласи в медиите, в телевизия „Алфа”, разбира се, във в. „Атака”, чрез нашите активи в страната. Ние ще направим всичко възможно да започнем да събираме доброволци, които да помагат и да защитават българското население от циганската престъпност. Явно това е начинът, по който можем да се браним – власт няма, полиция няма за тази престъпност. Прокуратура и съд също няма. Цигански убийци биват пускани от ареста, това е още един случай – фрапиращ, драстичен, брутален – в с. Литаково, където една възрастна жена беше изнасилена, обезглавена и насечена с брадва от трима изроди от цигански произход. След което двамата от тях ги пуснаха от ареста още същия ден, само единия задържаха, накрая му дадоха присъда, според която присъда той ще излезе сигурно някъде след 7-8 години, другите дори не бяха осъдени. А съдията, който ги пусна от ареста, в момента води дело срещу мен, че аз съм го оклеветил и обидил и съм накърнил неговото добро име, защото съм го споменал в парламента, че е освободил тези, убийците на възрастната жена в Литаково. Това е положението, това е картината днес. Как искате да има страх и да има в тези, които се поругават с българските символи, някакъв респект? Ами няма респект, защото няма държава, защото те знаят, че утре ако ги задържат, ще ги пуснат на следващия ден и в тяхна защита ще скочат Хелзинкският комитет и всички останали маймуни, които тъпчат България в калта. Толкова за циганската престъпност, това е тема, която не я коментирам от вчера, спечелил съм си няколко дела по тази тема, но ще продължавам да го правя, защото България загива под натиска на подобни изроди.
Сега искам да ви върна, драги българи към причината да сме в това положение, основната причина поради която ние се намираме в състояние на: мизерстващ народ, малка група олигархия, липсваща икономика, разбита икономика, разграбена икономика и колониална система, в която всичко, което България притежава като ресурси, минерални залежи, печеливши сектори, е дадено в ръцете на чужди монополисти, които източват печалбата от него. Тази картина, за която съм ви говорил много пъти, тази картина, която съм я описвал, анализирал и коментирал стотици пъти, хиляди пъти – и тук, пред екрана, пред вас и в Народното събрание, и при срещи с хората в десетки, стотици зали на страната, тази картина тръгва от 1990 година. Защото България влиза в един капан, наречен План за нейното подпомагане и развитие. Те капаните са такива, те не се наричат капани в такива случаи, а се наричат с хубави, много добре звучащи заглавия, които трябва да излъжат хората, че това е план за подпомагане на България. Ето го този план, той е пред мен, нека да го покажем на екрана. Това е доклад върху проекта за икономически растеж и преход към пазарна икономика в България. Виждате ли какво хубаво заглавие – икономически растеж и преход, ето го на екрана, това е корицата, издаден е от Фондацията на Националната камара на САЩ под ръководството на Роналд Ът и Ричард Ран. Нека да видим снимките на тези двама американски теоретици, титани на мисълта. Ето това е Ричард Ран, не е пират, капитан на пиратски кораб, не е Френсис Дрейк, това е Ричард Ран, който е шеф на Националната търговска камара на Щатите по това време. Неговият съдружник, съпират Роналд Ът – ето го и него, малко позната физиономия, Ран сме го виждали повече с превръзката на окото, той по-често посещаваше България, явяваше се тук, идваше, така да се каже, на абордаж, да я превзема. Този сме го виждали по-малко, но това е съавторът на плана Ран-Ът. Ето, аз го държа в ръцете си, това е официално издание на български, преведен във Фондация Националната камара на САЩ. Да не си мислите, че това е някакъв таен, секретен план, който някъде някой ражда, написва и той се крие на тайно място – не, можете да го намерите в библиотеката на Народното събрание, можете да го намерите и в Националната библиотека и къде ли не още. Този проект за икономически растеж и преход към пазарната икономика съдържа мерките, които трябва да се вземат, за да се съсипе България, тя да се доведе до нивото на колониална държава. Това, което виждате, е съдържанието на плана, тук е описано всичко точка по точка какво ще се направи и има автори, които са американски автори, те са 34 на брой. Има обаче и български автори.
Нека да ги видим кои са българските съветници, които са участвали в този план Ран-Ът. Това са, уважаеми българи, състав от 29 човека, икономисти, като много от тях са ви много добре познати в една или друга връзка, но главно с това, че са били винаги във властта от 1990 година до днес. Например лицето Иван Костов, ето да му видим снимчицата, ако сме го забравили, не вярвам да сте го забравили, но това е Иван Костов. В момента съпредседател на Синята коалиция в днешния парламент. През 1990 година Иван Костов е народен представител във Великото Народно събрание от страна на СДС. Той е част от групата, която съставя, т.е. работи по прилагането на тази програма в България и сътрудничи на американците. Тази група, както казах, е от 29 човека. Иван Костов е един от тях. От 1 януари 1991 г. България има правителство – коалиционно, начело с Димитър Попов, а Иван Костов е в неговия състав като министър на финансите. От 1991 г. този човек не е излизал от властта, след това става пак министър на финансите, при Филип Димитров, след това става председател на СДС и министър-председател през 1997 година и сега грачи грозно и зловещо в Народното събрание (редовно можете да го чуете) и дава акъли как да се развива пазарната икономика и демокрацията. Това е един от основните виновници планът Ран-Ът (след малко ще ви кажа какво съдържа този план) да се приложи в България.
Друго лице, което може би по-малко сте чували и виждали, със същата фамилия Костов – Димитър Костов. Един така, неугледен човечец, с очилца, малко миша физиономия, ей така малко като да се извинява – извинявайте, че току-що се изпуснах, с такава физиономия. Та този същият Димитър Костов е заместник-министър на финансите при няколко правителства, и то забележете – едното е на Луканов, другото е на Филип Димитров – уж са противници, а той все заместник-министър на финансите. Значи много ценен кадър, не може да се лиши от него нито БКП правителството, нито СДС правителството, а уж водят голяма битка помежду си. Сега в момента, в настоящия момент това лице, дето го виждате на екрана зад мен, е подуправител на Българската национална банка. Не е пенсионер, който някъде копае градинка в дворчето си, подуправител на Националната банка – той продължава да е по високите върхове на финансовата власт – Димитър Костов.
Сега нека видим и още едно лице – Венцислав Димитров, познат още с прякора Коня, който беше острие на СДС – 1990, 1991 г., икономист, важен икономист на СДС, първи фронтмен, който винаги взимаше думата, изказваше се, въобще много активен беше седесар. Сега при последния мандат на Георги Първанов той му стана съветник. Георги Първанов е от БКП, Венци е от СДС, но няма значение. Това е, няма значение, както видяхте предишният пък е бил зам.-министър и при Луканов, и при Филип Димитров, и при Иван Костов – няма проблем. Та Венци Димитров тогава в Народното събрание (тук имам стенограми от 1990-1991 г.) октомври 1990 г. държи яростни речи, филипики в защита на плана Ран-Ът и казва с голяма благодарност към програмата: това са високо компетентни хора, те помагат не само на г-н Луканов или на Българската социалистическа партия, помагат преди всичко на България… Това са думи на Венцислав Димитров, който го виждате отзад на екрана, за програмата Ран-Ът, а когато ги произнася тези думи, годината е 1990-а, октомври месец, на власт е второто правителство на Луканов, т.е. Венци Димитров би трябвало да е опозиция. Но той не е опозиция, хвали програмата, а тази програма е наречена програмата „Луканов”…
Нека да видим и Луканов, ако не сме го забравили. Да си спомним и тази физиономия на мастит БКП деятел, който правеше всичко възможно да се подмазва на Тодор Живков, след това се обяви срещу него, обяви го за виновник за всичко, което е ставало при комунизма, като че ли самият Луканов е бил в Космоса по това време. Напротив, той беше на високи постове, кандидат-член на Политбюро, въобще амбициозно момче е бил. След 1990 година се обяви за реформатор. Той всъщност въвежда програмата Ран-Ът, той вика тези, т.е. той домакинства на господата Ран и Ът и това се нарича американска програма към програмата на Луканов, т.е. тук Луканов се явява дори съавтор на тази програма. Андрей Луканов, човекът който всъщност тикна България към този тип преход – с ограбване, с тотална приватизация, с криминално източване на парите – е основният диригент на групата, която работи по програмата.
Нека да видим още една физиономия на Емил Хърсев. Емил Хърсев е финансов експерт, така го представят. На времето беше даже за известно време следствен, защото работеше с финансово-брокерски къщи и така, понамеси се в тези процеси, в които паричките на българите бяха преразпределяни в правилната посока, нали се сещате. Този тип сега може да го видите по телевизиите да коментира, в момента отново го изваждат на показ и той коментира. Първо се явява консултант по проекта Белене за тази фантомна фирма, която се появи (сещате се преди 2-3 седмици, излезе една фирма, която не можеш да я намериш в Интернет, но тя кандидатствала за Белене да строи). Този господин се явява неин консултант. Значи отново е в играта, не е пенсионер на село. Също така ще го видите по телевизионните трибуни да коментира данъка върху лихвите на депозитите, той го защитава, категорично. Нещо повече, добавя, че трябва да има данък върху пенсиите, наскоро го каза по една телевизия. Трябва да има данък върху пенсиите – да, Емил Хърсев е за, този същият е работил в групата за подготовка на програмата Ран-Ът.
И да видим още 2-3 лица, които може да сте ги позабравили: Иван Пушкаров – също е един от екипа, който работи по програмата. Той пък беше министър на икономиката в правителството на Димитър Попов, след това на СДС. Иван Пушкаров също е виден участник в програмата за съсипване на България.
Тодор Вълчев – и той участва в този екип. Беше управител на Банката (БНБ) по едно време, спомняте си, точно тогава, когато започнаха да фалират банките. Всъщност някои даже казват, че г-н Вълчев бил един от основните, които забъркали кашата така, че банките да фалират (Така говорят някои познавачи) и парите на хората да бъдат ограбени – 1996 г., спомняте си това нещо. Е, тогава беше шеф на банката г-н Тодор Вълчев, стар масон и т.н. И той в екипа за подготовка на Ран-Ът програмата. За другите (да не ви ги показвам всичките), общото между тях какво е – че тези хора почти всички до един не излизат от властта – ту министър, ту зам.-министър, шеф на банка, подуправител на банка, но винаги на позиции, които са свързани с финансовата власт – в министерства на финансите и икономиката, в БНБ…
Тези хора, привлечени тогава още, вкарани в играта, всъщност не излизат от играта до ден днешен. Ето го основния въпрос, ето я вече основната тема. Ето за това няма никаква промяна – който и да дойде на власт. А на власт идва този, който бъде допуснат да дойде на власт, който е наясно, за който са наясно господарите, че ще следва тази програма програмата Ран-Ът.
И да ви кажа няколко думи вече за самата програма. Това е план, който предвижда тоталното разграбване, съсипване на България и колонизиране на страната под форма на преход към пазарна икономика. С тази програма аз ще ви занимавам дълго време с нея, ние ще направим един документален филм на телевизия „Алфа”, въобще ще направим всичко възможно българите, зрителите на „Алфа”, всички, които се интересуват, да разберат в какво е била вкарана България 1990-1991 г. и защо днес има план Сидеров, който е срещу този план.
В главата „Социално дело” планът Ран-Ът казва следното нещо – „основна задача на българското правителство в социалната област е да осигури на всички българи достатъчно храна, покрив над главата и елементарно медицинско обслужване, но така, че това да не попречи на осъществяването на икономическите реформи”. Значи много ясно, брутално и директно цинично е казано – покрив, елементарно медицинско обслужване, ако обаче това не пречи на икономическите реформи. А икономическите реформи какво съдържат? Те съдържат тотално приватизиране на България, даване на всички минерални ресурси на чужди компании, абсолютно оттегляне на държавата от икономическата сфера и тотално колонизиране на страната, така че хората да останат с нисък стандарт. Населението е предвидено да се редуцира, намали т.е., до 4-5 милиона и да се освободи малко пространство, което да влязат от други държави да го заселят. Това е общо взето планът Ран-Ът – ако на изискванията покривът и медицинското обслужване попречат, ще ги отрежем.
И ето тук идваме до момента, в който съм ви припомнял как американски посланици обясняваха, че българите имат прекалено много частни жилища. Те много се дразнеха от този факт, американските посланици у нас. Казваха, какво се оплаквате вие, като имате, всеки пенсионер има собствено жилище, я да го продава и да си живее живота. Това беше основната теза и линия, т.е. покривът над главата дразнеше американските представители у нас, които бяха тук, за да следят как се прилага планът за геноцид над българите. И ги дразнеше много, че този план се бави, нещо се бави, не става както трябва. Абе, тия българи много собствени жилища имат, в Щатите не е така, обясняваше една посланичка, защо не живеят под наем, защо не живеят на кредит? Така трябва, защото когато влезеш в кредити и кредити върху кредити, както е в Щатите, ти ставаш много лесна плячка на банките и с един удар могат да бъдат ликвидирани цели слоеве от населението, средната класа се унищожава много бързо, което е целта на плана. И затова жилищата, собствеността, имотът на българите много дразни и до ден днешен американските наши братя по оръжие, култура и всичко възможно, което сега сме прегърнали здраво и чакаме потупване от тях по рамото за това, че правилно изпълняваме плана за геноцид над българите.
В момента правителството на ГЕРБ продължава по същия начин да изпълнява този план Ран-Ът за геноцид над българите, както той е бил изпълняван от предишни правителства. Много пъти аз съм ви казвал, че п ри това положение няма никакво значение кой управлява България – дали ще се нарече дясно правителство, дали ляво. Както виждате, предишното ляво правителство сложи най-десните възможни мерки – плоския данък, за който всички специалисти по икономика казват, че това е най-дясната възможна мярка. Значи лявото правителство слага плосък данък, идва дясното, продължава да го прилага и продължава да прилага същите мерки, които водят до обиране на народа. Налага още нови данъци, иска да обложи депозитите, иска да обложи пенсиите, иска да обложи, ако може, всичко, което вие притежавате, и въздуха, който дишате. Така че няма разлика дали ще се нарича ляво или дясно правителство, ако то продължава да изпълнява този план, наречен Ран-Ът, план Луканов, американска програма за колонизиране на България. Изводът какъв е, изходът какъв е?
Изводът и изходът са, уважаеми българи, само ако променим плана, ако решим да излезем от капана и ако кажем, че за да се оправи и тръгне България по нормалния път на развитие, ние трябва да излезем от ямата, в която ни изкопаха и натикаха, и да започнем да си връщаме страната, да си върнем България, както гласи девизът на АТАКА. Това означава да си върнем индустрията, да си върнем минералните ресурси, да си върнем минералните залежи, да си върнем енергетиката, електроразпределението, мобилните връзки, търговията, ако щете, МОЛ-ве, супермаркети, всичко това са чужди вериги, много често офшорни, които изнасят печалбата от България. Всичко това може да се върне в български ръце, просто ако се прекрати планът Ран-Ът.
Затова съществува пък планът Сидеров, планът на АТАКА, който казва „не” на плана Ран-Ът, друг е пътят за развитие на България, не колониалният. И ако не излезем от този път, следващите 4 и 8 години ще продължим по същия начин.
И тъй като другата година ще има избори, и вие пак ще се изправите пред възможностите да изберете тази или онази партия, да наклоните везните към някаква партия, мислете ясно, когато гласувате. Аз съм направил изход от този план, аз съм направил изход от този капан. Не знам друга политическа сила да се е обявявала някога срещу този план, приет от Великото Народно събрание с всички тогавашни политически сили, които са същите днес. Не знам някой друг по такъв сериозен и аргументиран начин да предлага противодействие на плана Ран-Ът. Ако има такъв, нека да се обади, нека да застане до мен, заедно да се борим срещу тези, които колонизираха България.



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. samvoin - Тези "циганчета" от ...
05.11.2012 12:38
Тези "циганчета" от Добричко, всъщност са определящи се като ТУРЦИ и с ТУРСКИ МАЙЧИН ЕЗИК!
Наричайте нещата с истинските им имена, поне веднъж...
Сидеров няма как да противостои на плана "Ран - Ът", тъй като е един от помощниците на проводниците му у нас и е бил напълно "в час" с него, когато е бил приет от сини и червени с ръкопляскания във ВНС.
Нека погледнем пропагандата му в "Демокрация" от този период и неговите истински "откровения", относно българската нация и българският национализъм.
Относно войната в Ирак и ДПС - също.
Сега ще се явява на идните избори с агент "Иван" - който продаде реликвите на ВМРО на сърболя и гърчоля и който си е за директен разстрел, по законите и Устава на истинската ВМРО.
Тръгнал да излиза на общи - смешни и позорни, провокаторски и платени от чужди и вражески на Православието сили митинги с него и митинги, които именно целят да разделят и без това разделената българска нация и в частност български етнос на верска и каква ли не още основа, освен на етническа и да подсилят "аргументите" на Доган за съществуванието му пред всички мюсюлмани, не само пред турците, а по възможност и пред повечето цигани, ако някои речат случайно да се отклонят от него и не гласуват или гласуват за българска партия и по съвест...
Съгласен съм с реда на мисли за самия "Ран - Ът", но не и с "рецептата" която се дава срещу него или поне, че нейния "лекар" или "медицинско лице", би я приложило...
цитирай
2. samvoin - А и вашата партия, както и остана...
05.11.2012 12:42
А и вашата партия, както и останалите ужким организирани "националисти", странно мълчите, че на този фон се праща българска патриотка, по типично болшевишки на психиатър - само защото не желае синия дрислив парцал с петолъчките, да мърси Българският трибагреник в ужким българска институция!
Не казвате нищо и за съдените българи, които са се защитили от опит за убийство от страна на френски терористи и престъпници в частния им имот - посегнали смъртоносно и на полицейско длъжностно лице и кмет!
А като "добри български националисти", се и кефи вашата партия на нацистките депортации срещу български граждани, от страна на същите тия французи - "доещи" българското розово масло на безценица, вече десетилетия и сега позволяващи си перманентни гаври срещу България!
Да не напомняме и за Ньой...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: coyote
Категория: Политика
Прочетен: 105001
Постинги: 34
Коментари: 199
Гласове: 102
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930