Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2012 17:34 - Избор
Автор: coyote Категория: Политика   
Прочетен: 804 Коментари: 1 Гласове:
2



„Живот ли е да го опишеш, озъбено свирепо куче“ – Вапцаров.

 

imageПреди години кучетата в България се хранеха от контейнерите за боклук и не нападаха хората
Днес, много хора се хранят от същите места с отпадъци, за животните не остава нищо и затова се хранят с човеците. Ние сме се изправили пред собствената си трудно описуема мизерия, и с наведени глави сме примирени като животни пред заколение. Живота ни може да бъде описан като нищо повече от физическото оцеляване, и въпреки това сме тихи, покорни и кротки овце. Страх, безверие и безпътие обвзе нашите души. И поклонихме се пред ужаса на днешния ден. И търсим вината навсякъде другаде, но не и в себе си. Пак гласуваме за едни и същи мекотели, които ни крадоха и яздиха 23 години. Продаваме си гласа за по 20 лв. на всякакви измекияри долни, гледащи единствено и само собственото си благоденствие. Децата и цвета на нацията просто побягна да слугува на чужда земя и интереси, а ние даваме властта отново на тези, които ги прокудиха. На маса правим революции, в интернет сме недосегаеми, сред свои сме герои и борци за правда, за едно по-добро съществуване.Когато обаче трябва да излезем с телата си пред неправдата, ставаме по-ниски от тревата. Тогава всяка смелост се изпарява, чакаме друг да свърши работата и ако може на готово от небето да дойде доброто. Е няма как да стане така ! Необразованите мюсюлманчета в Тунис, Либия и Египет излязоха с риск за живота си, за да има промяна и за да живеят по-добре. Въпреки, че през последните години тези ислямистчета живееха по-добре от българският младеж те намериха сили в себе си, сили за промяна. И тук не спорете ! Либийци не идваха да работят в България, а точно обратното. Дори когато, „демократичните” бомби падаха в пустинята на  Либия (където водата за населението е безплатна), българските доктори не искаха да се приберат в българският ужас, и то с риск за живота си. Ислямистите намериха мощ в себе си, а ние мълчим, примиряваме се и мизерстваме. Излиза, че един пъпчив мюсюлманин е по-смел от нас.Не искам да го повярвам, но фактите говорят друго. Смелия умира веднъж, страхливеца всеки ден ! Нима сме по-малко от един обрязан сандал ? Нима сме по-страхливи от един гаджал ? До кога смятате да търпите да ви дерат монополите в България ? Колко трябва да се вдигнат цените на тока, водата, парното, данъците, акцизите, храните, бензина, , синя зона и всичко останало, за да проумете, че от небето няма да дойде помощ, че живеете като роби или крепостни селяни ? Какво трябва да ви се случи, за да се противопоставите на мръсниците от ГЕРБ, БСП , ДПС и всички останали амеби, които ни управляваха ? Докога смятате да се криете в черупките си ? Може би безработицата трябва да стане 100 % или……

Докога смятате да бягате от собствената си земя за да чистите кафенетата в Гърция или да слугувате на негъра във Франция ? Докога всъщност искате да сте роби на собствените си страхове ? Докога ще позволявате да се ислямизират цели региони в България ? Ако мислите, че съм расист, радикал или нетолерантен отидете в Силистра, Разград, Търговище, Смолян, Кърджали, Гърмен, Сатовча, Хаджидимово, Гоце Делчев и др. Стига с толерастията, събудете се –БЪЛГАРИЯ СИ ОТИВА БЕЗВЪЗВРАТНО. Ние се намираме на последната права, от която връщане назад няма. И ако не ви боли за саможертвата на великаните като Ботев, Левски и хиляди други, то поне трябва да ви боли за родния ви край. Ако ли не, вие сте роб на парите, които в гробищата няма как да занесете.

Ще кажете, без пари няма как да живея. А можете ли да живеете без съвест ? Един ден, умирайки в топлите си легла под наем на запад си спомнете за тези мои думи – но тогава ще е късно ! Смъртта ви няма да е спокойна. А аз мога да умра и беден, недооценен дори от най-близки, и мачкан, потискан и дори смазан от системата – но умирайки, ще бъда горд от действията си приживе ! Това ми е достатъчно. На вас какво ви е нужно ? Хартията ли ? Носете си я, ако можете на оня свят ! От живота остават само действията  ви, и нищо повече. Студен мраморен гроб с поредния умрял. Ако смятате, че хартията е основата смисъла на вашия живот – то жалко за душите Ви !




Гласувай:
2



1. kostadin - Така е защото не сме открили пътя към ...
19.12.2012 00:07
Така е защото не сме открили пътя към демокрацията ,а трябва наистина да се учим от Американците:
Виж клипчето :
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AKFIQRj9MDo

Ако представлява интерес за тебе можеш да продължиш и в you Tube
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: coyote
Категория: Политика
Прочетен: 104975
Постинги: 34
Коментари: 199
Гласове: 102
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930